Over mij

Mijn naam is Rachel Pipper, oprichter en eigenaar van Pipper Massage. Als klein meisje heb ik de helende kracht van aanraking al mogen ervaren. Mijn vader beoefende  accupunctuur en chinese traditionele geneeskunde en oosterse geneeswijzen en gaf ook massages en consulten in zijn natuur-geneeskundige praktijk.  Ook gaf ik toen zelf al massages, ik mocht namelijk regelmatig met mijn blote voetjes over zijn rug lopen. Daar werd de kiem gelegd voor mijn  "carrière" als massage therapeut.
Met het starten van een eigen gezin heb ik mijn erfenis doorgegeven door de kinderen als baby veel te masseren en ben dit altijd blijven doen. 
Massage  en natuurkundige geneeswijzen hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. In 2009 heb ik dan ook besloten om verschillende opleidingen te gaan volgen en te  starten met professionele massages. 
Zelf onderga ik natuurlijk ook regelmatig massages, waarvan de heilzame werking voor mij met niets anders is te vergelijken, iets wat ik graag wil doorgeven en anderen ook wil laten ervaren. 
Mensen helpen en begeleiden zodat ze weer lekker in hun vel zitten, te verlossen van spanningen en/of pijn, helpen om sportieve prestaties te verbeteren of blessures te verhelpen of voorkomen en het geven van meer energie zijn mijn motivatie. Mijn inspiratie zijn de vele wijze levenslessen van mijn vader en zijn manier van genezen.
Massage speelt hier een ontzettend belangrijke rol in. 

 Over Robin

 Mijn naam is Robin Brakeboer. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest in de Goudse horeca was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Zodoende heb ik in 2020 de opleiding tot sportmasseur afgerond. Dit beviel mij zo goed dat ik besloot door te studeren en de opleiding tot fysiotherapeut te volgen. Inmiddels zit ik in het derde jaar van de opleiding aan de Hogeschool in Leiden, waar ik toegang krijg tot wetenschappelijke artikelen en actuele fysiotherapeutische interventies! Ik merk elke keer weer hoe leuk ik het vind om bezig te zijn met de lichamelijke blokkades die mensen kunnen ervaren in het dagelijkse leven.

Sinds juli 2022 ben ik trots om mensen te mogen ontvangen bij Pipper Massage. Tijdens mijn sessies vind ik het prettig om een open gesprek te voeren met de klant en hen mee te nemen in de behandeling, dit wordt uiteraard afgewisseld met ruimte voor stilte en ontspanning. Ik kijk er naar uit om u te ondersteunen bij uw lichamelijke klachten!