Over mij

Mijn naam is Rachel Pipper, oprichter en eigenaar van Pipper Massage. Als klein meisje heb ik de helende kracht van aanraking al mogen ervaren. Mijn vader beoefende  accupunctuur en chinese traditionele geneeskunde en oosterse geneeswijzen en gaf ook massages en consulten in zijn natuur-geneeskundige praktijk.  Ook gaf ik toen zelf al massages, ik mocht namelijk regelmatig met mijn blote voetjes over zijn rug lopen. Daar werd de kiem gelegd voor mijn  "carrière" als massage therapeut.
Met het starten van een eigen gezin heb ik mijn erfenis doorgegeven door de kinderen als baby veel te masseren en ben dit altijd blijven doen. 
Massage  en natuurkundige geneeswijzen hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. In 2009 heb ik dan ook besloten om verschillende opleidingen te gaan volgen en te  starten met professionele massages. 
Zelf onderga ik natuurlijk ook regelmatig massages, waarvan de heilzame werking voor mij met niets anders is te vergelijken, iets wat ik graag wil doorgeven en anderen ook wil laten ervaren. 
Mensen helpen en begeleiden zodat ze weer lekker in hun vel zitten, te verlossen van spanningen en/of pijn, helpen om sportieve prestaties te verbeteren of blessures te verhelpen of voorkomen en het geven van meer energie zijn mijn motivatie. Mijn inspiratie zijn de vele wijze levenslessen van mijn vader en zijn manier van genezen.
Massage speelt hier een ontzettend belangrijke rol in.