Wat klanten over Pipper Massage zeggen

Tom Paap
Sinds paar maanden via vrienden bij Pipper Massage terecht gekomen en zo blij dat ik die eerste afspraak heb gemaakt. Ik ga nu ongeveer 1x per maand naar Rachel toe en voel me een ander mens als ik geweest ben. Echt een aanrader om hier naar toe te gaan  Rachel voelt goed aan wat je nodig hebt en welke behandeling goed is voor je.


Nancy Kaub
Het is elke keer weer een feestje om naar Rachel te gaan. Maanden geleden door gestuurd door de Fysio. Nu al maanden geen fysio meer nodig gehad. Rachel voelt precies wat ik nodig heb en dat vind ik heel belangrijk. Als ik bij haar vandaan kom voel ik me super ontspannen. Ze neemt echt de tijd voor je. Rachel is een masseuse die ik iedreen zou aanbevelen. Bij haar ben je echt in goede handen!!


Hedy Amalo
Mijn man en ik komen al 'n tijdje bij Rachel, mijn man voor sportmassage en ik voor ontspanningsmassage.
Het fijne van Rachel is dat zij rekening houdt met je pijngrens, wij gaan na 'n behandeling voldaan en herboren naar huis.
Inmiddels heb ik nu ook nog bindweefselmassage genomen en weer houdt zij rekening met mijn pijngrens.
Rachel houdt ook goed rekening met de hygiëne vooral nu met de corona.
Dat niet alleen, ze is goed in wat e doet , professioneel en een heel aardig /fijn persoon. 🙏


Ria Ernst
Het was een prachtige dag toen ik voor de eerste keer naar Rachel ging. Niet alleen geeft ze geweldige ontspanningsmassages, ze kan je ook super helpen bij klachten. Tijdens de massage schakelt ze moeiteloos over van ontspanging- naar bindweefsel massage. Ze is professioneel en instinctief aan het werk. Niet alleen ik maar ook mijn man en dochter zijn regelmatig bij haar. Soms voor klachten, soms voor onderhoud en soms gewoon voor de ontspanning. Echt een aanrader!Tjeerd Steenbergen
Rachel is zeer professioneel in haar aanpak. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, en er wordt goed geluisterd naar mijn klachten. Dagen erna voel je je nog beter en goed ‘onder handen genomen’. Een aanrader!


Lien
Na jaren lang klachten te ervaren in mijn rug is hier toch een eind aan gekomen sinds het bezoek aan pipper massage. Ik wordt gestimuleerd om goed voor mijn lichaam te zorgen en deze de onderhouden!
Bedankt!!

Ralf Oudgenoeg
Via een kaartje in de brievenbus ben ik bij Rachel terecht gekomen, vanwege lage rugklachten. Dat bleek een goede beslissing! Je komt er relaxed vandaan en zonder pijnklachten. Rachel is een plezierige persoonlijkheid en werkt professioneel. Aanbevolen!


Hans van der Ree
Fantastisch die ontspannende massage, Iedere dag zal zo moeten kunnen beginnen.Roxane Kortland
Super fijne behandelingen. Bovendien is Rachel ook nog eens heel professioneel en vriendelijk!


Tilly Vis
Al 10 keer een heerlijke 90 minuten massage van Rachel ontvangen en wat een ervaringen!!!
Binnengekomen vanwege de noodzaak van bindweefsel massage, door de fysio aangeraden ,via een visitekaartje bij sportschool Living Well bij Pippermassage terecht gekomen.
Wat een goede zet!!!
Stukje pijnlijk vanwege het losmaken van het bindweefsel, maar daarnaast ook een geweldige ontspanningsmassage daarna.......tevens 2 keer een ayurvedische massage ervaren en nu een afspraak voor een hotstone massage staan.....
Ik vind het altijd lastig een ander "iets" aan te raden omdat mensen zo verschillend zijn en soms andere verwachtingen hebben, maar een massage van Rachel Pipper durf ik iedereen aan te raden , zij masseert echt GEWELDIG!!


Kimberly Aarts
Na het aangeven van mijn lichamelijke klachten werd er fijn meegedacht over welke massage hier het beste bij past. Ook werd er snel en proffesioneel gereageerd op mijn e-mails.

Rachel neemt de tijd voor je. En ze leek goed aan
te voelen wat mijn lijf nodig had.

De massage wordt gegeven in een rustgevende en warm ingerichte massage ruimte. Wanneer je de ruimte betreed komt de heerlijke geur je al tegemoet. In combinatie met de ontspannende muziek en de goede massage technieken, kwam ik geheel tot rust. En voelde mijn lijf na afloop veel ontspannender. Iets waar ik op dat moment echt behoefte aan had.

Kortom: Bij Pipper massage &  consultancy kom ik zeker nog eens genieten van een massage!


Nikki Levering
Altijd fijn om er te zijn voor een massage!
Flexibel met afspraken & gezellig😘Barbara Vanhuffelen
Als ik het geld ervoor had ging ik elke week. Heerlijk ontspannen kom je daar vandaan. Een aanrader!


Mesut Koksal
Rachel is in staat om goed aan te voelen wat je spieren nodig hebben en past vakkundig de massage hierop aan zodat je na de behandeling helemaal herboren voelt.
Ik heb veel behandelingen bij rse masseurs gehad en vind dat Rachel een van de toppers is in haar vakgebied.
Een echte aanrader!

petra timens
Na een massage van Rachel voel je je herboren. Rachel weet wat ze doet! Een echte aanrader!!!


Koen Zijlstra
Een heerlijke ontspannende massage gehad met extra aandacht voor plaatsen waar je last van hebt.


Brigitte Chaigneau
Vakvrouw!


Marleen Verwoerd
Het is dat ik verhuisd ben maar anders zou ik regelmatig bij Rachel langs gaan. Ze is professioneel, legt de vinger letterlijk op de zere plek, is flexibel in waar jij behoefte aan hebt én ze is leuk😊. Dus, GAAN!
Ps als ik in Gouda ben móet hier een bezoek aan Rachel bij!


Check via google reviews alle reviews!  klik op de knop meer lezen.